Lejlighedsnøgler

Låsen til døren ind i selve lejligheden er ejers ansvar. Hver ejer bestemmer selv type af lås og sørger for at få kopieret/fremstillet det antal nøgler, der er brug for.

Det er muligt at have samme nøgle til opgang og lejlighed, ved at få skiftet låsen i døren til lejligheden. Hvis det er har interesse, så kontakt Per fra enhaandvaerker.dk for tilbud og detaljer.

Loftnøgler

Loftadgang foregår med en Ruko 5-stift (runde) nøgler. Hver lejlighed har i sin tid fået udleveret 2 nøgler. Hvis de bliver væk, så spørg din nabo om du må låne én til at få kopieret på en hælebar.

Postkassenøgler

Postkassenøglen er en Ruko 5-stift (rund). Da de nuværende postkasser blev monteret, fik hver lejlighed udleveret to nøgler. Hvis disse er væk, er det ejers ansvar at få skiftet lås.

Opgangsnøgler

Nøgler til opgangsdøre og "bagdøre" (fra gården) er et avanceret nøglesystem, der blev installeret i 2016.

Nøglesystemet giver den bedste kombination af sikkerhed og brugbarhed i form af et moderne Ruko-system med klassiske, men ekstrasikre nøgler.

For at have så høj sikkerhed som muligt, kan nøglerne ikke kopieres ved en hvilken som helst hælebar. Nøgler skal bestilles igennem bestyrelsen. Dette er selvfølgelig en lille smule mere besværligt, men sikrer et langt højere sikkerhedsniveau, hvilket vi prioriterer.

Nøgler kan bestilles i formularen herunder.

 

Bestilling af nøgler

Står bag på din nøgle; fx "L73"

Ejere (og kun ejere) kan bestille ekstranøgler til gade-/opgangsdøren, ved at udfylde formularen her på siden.

Vi bestiller én gang om måneden (den 2.)

Leveringstiden er 1-2 uger og nøglen afleveres i postkassen tilhørende den lejlighed, hvor nøglen er bestilt (vi kan ikke levere til anden adresse).

Prisen er 225,- pr. nøgle, hvilket afregnes til ejeren sammen med fællesudgifterne.

Når du bestiller en ny nøgle, skal du angive nøglens identifikationsnummer. Det består af ét bogstav og 1-3 cifre som herunder:

ruko-neogle.jpg