Midtvejsstatus på loftisoleringsprojektet

Som de fleste nok har bemærket, er der store udfordringer med at få Isoleringsfirmaet (ISOLEX) til at følge tidsplanen. Ved gennemgang i dag, har det desværre vist sig, at de endnu ikke er færdige i FH 2 - 22, dette er naturligvis beklageligt. 

Vi gør alt for at følge løbende op på projektet overfor ISOLEX, og selvom de lover, at tidsplanen bliver holdt, må vi nok på baggrund af de sidste par ugers erfaringer forberede os på, at der kan opstå udfordringer og små ændringer. Dette vil naturligvis blive meldt ud her, så snart vi har kendskab til de eventuelle ændringer.

I mellemtiden er det vigtigt, at du ikke flytter dine ting tilbage i dit rum, såfremt, at du kan se der ikke er foretaget noget arbejde i dit loftsrum. Vi minder om, at der skal isoleres under gulvet og tagstenene skal understryges.

Understrygningen følger tidsplanen, så der kan du regne med den originale tidsplan.

Isoleringen kan du tjekke ved at se, om der er boret huller i gulvet og disse huller er dækket med små riste + der er fejet i rummet. Er der riste over hullerne, er isoleringsarbejdet i dit rum færdigt.

Så for at skære det helt klart ud: Du kan rykke dine ting tilbage, når de 14 dage, der er varslet i den originale tidsplan er gået OG der er riste over hullerne i gulvet i dit loftsrum.

Vi melder ud i god tid, inden vi rydder fællesarealerne for de ting, der bliver efterladt. Så der er ingen fare for, at ting sat på fællesarealerne pludselig bliver fjernet.

Tak for tålmodigheden!