Nyt fra bestyrelsen - februar 2016

Tag godt imod vores nye vicevært Peter Metnik

Vi har nu fået lavet en aftale med et vicevært firma - Metniks Multiservice. Peter startede i midten af januar, og er allerede godt i gang. Han sørger for almindelig viceværtservice, trappevask og snerydning. Peter kan træffes på tlf.: 2221 8892 på hverdage mellem kl. 10:00-12:00 og i akutte tilfælde (fx akut vandskade). Det gamle telefonnummer til viceværten er lukket.

Du kan læse mere om firmaet på: www.metniksmultiservice.dk

Generalforsamling 2016

Datoen for generalforsamling i 2016 er fastsat til d. 17 marts - så sæt kryds i kalenderen. En officiel indkaldelse følger selvfølgelig ifølge vedtægterne.

10 nye hoveddøre

Nye hoveddøre er monteret i 10 opgange med tilhørende nyt låsesystem. Resten af opgangene får nye hoveddøre i 2016, såfremt budgettet godkendes på generalforsamlingen i marts.

Det nye låsesystem giver endvidere mulighed for at få samme nøgle til lejlighedsdøren som til hoveddøren (opgangsdøren), da de nye nøgler er unikke til hver lejlighed. Dette kræver dog bl.a. skift af cylinder, som den enkelte ejer selv skal afholde udgiften til, såfremt løsningen ønskes. Kontakt bestyrelsen, hvis du er interesseret.

Parker din cykel med omtanke, tak

Det er ikke tilladt at parkere sin cykel ved hækkene ind til hoveddøren, da det skal være en farbar brandvej og cykler besværliggør renhold/snerydning. Ej heller må cyklen låses fast til gelænderet ned til kælderen, da renovationsvogne skal kunne hente vores skrald.

Vi sætter fokus på cykelparkering og affald i 2016, så orientér dig om cykelparkering her: www.frankrigshuse.dk/parkering-af-cykel og kom gerne med idéer til, hvordan vi kan gøre gårde og kældre mere attraktive at parkere i.    

Navn på postkassen

Langt de fleste har foreningens flotte ensartede navneskilt på postkassen. Såfremt at navneskiltet på din postkasse ikke er opdateret eller som det skal være, så kontakt bestyrelsen med fulde navn og adresse, og så får vi også lavet et flot navneskilt til din postkasse.