Nyt fra bestyrelsen – januar 2017

Først: Godt nytår – vi håber alle er kommet godt ind i 2017.

Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Laura Lønstrup

Vi har i længere tid kun været 4 bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter, hvilket har været fint, men der er en del at se til i en stor forening som vores, så det glæder os at meddele, at Laura træder ind som nyt bestyrelsesmedlem. Laura har været suppleant og ønsker nu at deltage aktivt i bestyrelsesarbejdet - super fedt Laura og velkommen!       

Generalforsamling 2017

Bestyrelsen indkalder til generalforsamling d. 22. februar kl. 19:00 på Café Krunch - så sæt kryds i kalenderen. En officiel invitation følger selvfølgelig.
Der er ledige pladser i bestyrelsen, så hvis du går med en spirende lyst til at være med til at drive vores forening, er du velkommen til at skrive til os på bestyrelsesmailen, hvis du vil høre lidt mere om hvad det indebærer.

Sidste nyt om ALTANPROJEKTET

Vi har indgået kontrakt med VOPA, som skal varetage professionel byggerådgivning på altanprojektet. Du kan læse mere om VOPA på deres hjemmeside www.vopa.dk.
Vi forventer at underskrive den endelige kontakt med Windoor i midten af januar, når der er kommet styr på de sidste uafklarede punkter.

Status på faskine

Vi kan med glæde meddele at HOFOR har accepteret løsningen med frakobling af faskinen, hvilket nu betyder, at den sag er afsluttet. På budgettet i 2016 var der afsat 650.000 kr. til dette og alt tyder på at den endelige løsning er blevet lidt billigere.

Sneen kommer (måske)

Det er svært for Peter at rydde sne, hvis der står cykler parkeret, ved f.eks. indgangene til opgangene. Derfor opfordrer vi til at cykler sættes i de dertil egnede cykelstativer i gårdene eller i cykelkældrene. Du finder den nærmeste cykelkælder på: www.frankrigshuse.dk/parkering-af-cykel