Nyt fra bestyrelsen - Juli 2015

Stigstrenge 2015

Hvis ikke du allerede har set det på vores hjemmeside eller facebookside, så er det udmeldt hvilke stigstrenge, der bliver udskiftet i år. Så snart vi har valgt en håndværker til opgaven, vil de berørte opgange blive orienteret nærmere. Det drejer sig om følgende:

  • Frankrigshusene 4 og 14, bad
  • Frankrigsgade 23, bad
  • Frankrigsgade 25, køkken
  • Frankrigshusene 5 tv, køkken 

Kim er stoppet som vicevært

Vi har desværre været nødt til at stoppe samarbejdet med Kim. Så vi står nu igen uden vicevært. Det er vi i bestyrelsen rigtig kede af, da det ikke er meningen, og vi havde set frem til stabilitet omkring viceværtrollen. 
Det er meget resursekrævende at finde afløsere, koordinere arbejdet osv., så vi prøver forskellige tilgange til at finde en holdbar løsning. Vi har derfor brug for forståelse for, at der er pres på bestyrelsesarbejdet for tiden, og vi ikke kan love at rykke på alting fra dag-til-dag.
Ser du noget, der er galt eller skævt i ejendommen, så skriv til os på bestyrelsen@frankrigshuse.dk

Oprydning i gårdene: legetøj og grill skal på plads

Det er blevet godt vejr, hvilket betyder vi kommer mere ud på altanerne og i gårdene. Det er fedt og vi ønsker, at der er plads til en god oplevelse for alle.
Derfor minder vi om, at man rydder op efter sig selv (og sine børn). Legetøj, grill, cykler, affald osv. skal håndteres forsvarligt og sættes de rigtige steder hen. Er du i tvivl, så skriv og spørg.

Cigaretskodder og musik for åbne vinduer

Sommeren betyder også mere aktivitet på altanerne, så som musik, rygning og godt humør. Det er en del af sommeren og noget, der skal nydes. Men vis almindeligt hensyn og sørg for at overholde husordenen mht. tidspunkter og festvarsling.
Vi ser alt mange cigaretskodder blive kastet ud fra altanerne. Det er ganske enkelt slapt og uansvarligt og det skal stoppes. Hvis du har gæster, der gør dette, så hjælp dem med at vise respekt for vores forening ved at give dem et askebæger. Sværere er det ikke. 

Sommerfest 23. august

Vi gentager sidste års succes og krydser fingre for godt vejr til en uformel snak og komsammen i gården nogle timer den 23. august. Mere information følger i næste måneds Nyt fra Bestyrelsen.