Nyt Fra bestyrelsen - maj 2019

NY ADMINISTRATOR

Vi har hidtil haft Ole Nielsen fra Øens Ejendomsadministration som administrator. Da han desværre er stoppet ved Øens, har vi fra d. 1. maj fået en ny administrator. Hun hedder Neel Jørgensen, og et godt samarbejde er allerede påbegyndt over april måned, som vi ser frem til at fortsætte. Se kontaktinfo på hjemmesiden.

SKIFT AF VANDRØR

Der skiftes vandrør i kælderen i Bygning 1. Arbejdet går i gang på mandag den 6. maj, og varer op til fem uger frem. Det vil sige, at der i denne periode ikke vil være koldt/varmt vand i tidsrummet mellem 08.00 til 15.30 på hverdage.

FÆLLESVÆRKSTEDET

Vi har et fint fællesværksted, som alle er velkomne til at bruge. Der er en tendens til, at genstande bliver efterladt i værkstedet. Vi opfordrer alle til at huske på, at værkstedet ikke er til opbevaring. Der skal gerne være plads, så det altid er muligt at benytte værkstedets faciliteter. Effekter der er efterladt til opbevaring der ikke er fjernet inden den 1. juni 2019 vil blive smidt ud.

EN LILLE TRIMNING

Det er blevet tid til en kortere sommerfrisure til vores hække, så de kan stå flot til sommeren.

Hækkene klippes d. 28. maj. Vi beder alle om at fjerne cykler og undgå at parkere langs med hækkene ved Frankrigshusene 2-22. Så bliver det nemmere for gartneren at gå til arbejdet. Hækken mellem to haver er man som ejer selv ansvarlig for at klippe.

SOMMERTID = GRILLTID

Nu hjælper det på temperaturen udenfor - og vi skal til at grille! Der bliver købt en ny grill til den store gård, og den nye grill deles ligesom gården med den anden forening.
Indkøb af en ny grill kom som et Kvartalsprojektsforslag fra André i nr. 19 - mange tak for det! Vi bliver så glade, når I kommer med gode idéer til projekter i foreningen. I dette tilfælde indkøbes grillen af gårdlauget, og derfor indgår det ikke som et Kvartalsprojekt. Hvis du dog sidder med gode forslag, så kontakt os over formularen på hjemmesiden: frankrigshuse.dk/kvartalsprojekt