Nyt fra bestyrelsen – oktober 2017

Udskiftning af stigstrenge

Vi udskifter lodrette vandrør fra 1. november. De berørte opgange får særskilt besked, så dette mere til generel orientering og information om, at der bliver nogle dage med lukning af vandet i hele bygningen - det varsler vi, når vi kommer tættere på:

FG27 MF / TV i perioden fra 1.-10. november (køkken og bad)
FH18 TV / TH i perioden 13.-20. november (bad)
FH22 TV / TH i perioden fra 20. -27 november (køkken)
 

Udskiftning af dørtelefoner

Vi har indhentet tilbud og været i dialog med flere leverandører om udskiftning af dørtelefonerne. Vi har nu fundet det bedste tilbud og er i gang med at planlægge datoer og opgange. Budgettet giver plads til udskiftning af 8-10 opgange i 2017 og forhåbentlig de resterende opgange i 2018.
 

Nye priser fra YouSee pr. 1 januar 2018

Vi fristes til at sige “traditionen tro” – for endnu engang stiger prisen på TV fra YouSee. De nye priser står på hjemmesiden og træder i kraft per 1. januar 2018:

Grundpakke 147,19 /md.
Mellem pakke 344,18 /md.
Fuld pakke 468,74 /md.

Vi minder om, at det ikke er krævet, at man har en tv-pakke i E/F Frankrigshuse. Ønsker du at opsige, skal du blot kontakte vores administrator.

Lokums-vejledning (for det er åbenbart nødvendigt)

Det koster foreningen (og dermed dig), hver gang vi skal tilkalde kloakservice til at suge en herlig suppe af tamponer, vatrondeller, bind, vådservietter og andet op af vores fælles kloak. Brug dit toilet til dét, det er beregnet til: at tisse og skide i 💩

Tak for G-Dag

Det var drønhyggeligt, og dejligt at møde jer til en pølse eller to. De overskydende ting fra bytte-bordet bliver videregivet til genbrug. Vi håber at se jer igen næste år.