Nyt fra bestyrelsen – september 2016

G-DAG; grøn sodavand, genbrug og gensyn

Bestyrelsen takker for en rigtig hyggelig G-DAG. Vi var omkring 30 naboer, der nød det gode vejr, varme grillpølser og fine byttegenstande. Vi gentager succesen næste år i august. Desuden skal vi hilse fra Kofoeds Skole, der blev glad for at overtage de ting der ikke fandt ny ejer efter byttedagen.

Cykeloprydning   

De cykler, som ikke har en ejer, er stillet i den store gård og vi har bedt hittegodskontoret om at hente dem. Det lader bare vente lidt på sig, så de pynter lidt endnu i vores gård.

Kælderdøre er nu ulåste

Alle interne kælderdøre (mellemdøre) er nu ulåste, så det er nemmere at komme ud med skraldespanden. Nøglecylinderen på de ydre kælderdøre skiftes i uge 37, så den nye hoveddørsnøgle passer til disse døre også.  

Den lille gård

Baggårdspigerne, som gruppen af 3 beboere kalder sig, er i fuld gang med at tegne, hvordan den lille gård skal se ud. Der er planer om at reducere tre containerstationer til to, så det ikke er nødvendigt for skraldevognen at komme helt ind i gården, hvilket giver mere plads til cykler, leg og ophold. Desuden kommer der mere grønt og et par opholdssteder, hvor man kan nyde naturen. Godt arbejde, piger – vi glæder os til resultatet.      

Forbedret parkering af cykler

Vi arbejder på at optimere parkeringsforholdene for cykler. Nogle tørrerum vil blive inddraget til cykler, og der vil blive bedre skiltning, så det er nemt at se hvor cyklen kan parkeres. Vi udvider også med en cykelvaskestationen i begge gårde med det mest nødvendige værktøj til at vedligeholde din cykel.