Nyt fra bestyrelsen - september 2018

FUGLENE ELSKER (DESVÆRRE) AFFALD

Der er masser af plads i vores affaldsbeholdere, så brug den beholder, der er mindst fyldt, så vi undgår overfyldte beholdere, der giver skader, krager og duer frit spil til at finde mad og sprede indholdet over hele gården - hvilket giver grobund for rotter.

Brug den beholder, der er mindst fuld, så vi udnytter kapaciteten og undgår skadedyr.

UDFORDRINGER MED LARM I FORHOLD TIL HUSORDEN

Vi har nu udformet en guide til, hvordan vi mener udfordringer med støj og larm, der bryder med husordenen kan håndteres. Vi håber altid på at ejere klarer tingene på fredelig vis. Så vær åben for at snakke med dine naboer og tag hensyn til, at vi alle skal kunne slappe af og være os selv i ejendommen.

Du finder vejledningen her: www.frankrigshuse.dk/klagevejledning

MANGE RENOVERINGER PÅ VEJ

Der er sat gang i et travlt efterår, som byder på polering af trapper, oliering af hoveddøre, udskiftning af stigstrenge, rengøring af lofterne og andre spændende og nødvendige ting. Radius har også varslet, at alle lejligheder skal have udskiftet elmålere i løbet af de kommende måneder.

Så vær opmærksom på varslinger om adgang og restriktioner, så det hele går glat.

TRAPPEOPGANGE ER IKKE TIL OPBEVARING

Det er ærgerligt, at vi skal minde om det, men det er nødvendigt: Trappeopgangene er ikke et udvidet opbevaringsrum. En dørmåtte foran døren er selvfølgelig tilladt, men alt derudover vil fremover bliver fjernet uden varsel.

UDSKIFTNING I BESTYRELSEN

Sommeren har budt på lidt udskiftninger i bestyrelsen, hvilket betyder suppleanterne Iben og Maria nu er en fast del af bestyrelsen og Sandra og Maria har takket af for denne gang.

KOM TIL G-DAG PÅ SØNDAG

På søndag den 9. september kl. 14-16 inviterer vi atter til en hyggelig eftermiddag i den store gård, hvor der er mulighed for at bytte en ting, du ikke selv bruger til noget, du har brug for. Mest småting som lamper, køkkenredskaber, cd’er, osv. - og selvfølgelig i god og brugbar stand. Vi donerer dé ting, der ikke byttes til gode formål. Der bydes på øl/sodavand og en grillpølse, og vi håber at se rigtig mange af jer til et par hyggelige timer og nogle gode byt.