Nyt fra bestyrelsen – november 2016

Nye TV-priser fra Yousee

1. januar 2017 stiger prisen på Youseestre Tv-pakker. De nye priser kan du se på: www.frankrigshuse.dk/tv-signal

Bestyrelsen gør opmærksom på, at det står den enkelte ejer frit for, om man vil have Yousee – opsigelse sker ved at kontakte administrator (ikke bestyrelsen).

Ekstraordinær generalforsamling om altaner

Vi må desværre erkende at arbejdet med altanerne – og få et projekt klar til afstemning – er et meget stort og omfattende arbejde. Planen var, at der skulle være ekstraordinær generalforsamling inden udgangen af oktober, men dette har ikke været muligt.

På nuværende tidspunkt går vi efter en dato i november. Ejere vil blive orienteret så snart der er nyt.

Normaltid betyder mere trappevask

Det er dejligt at komme hjem til en ren opgang. Så nu hvor vinteren er nær skruer vi op for trappevask til en gang om ugen. Bestyrelsen er interesseret i at høre din mening om trapperengøringen - er du tilfreds?

Skriv ris og ros til bestyrelsens mail, så giver vi en samlet tilbagemelding til rengøringsfirmaet.

Ny cykelparkering i kælder

Vi er mange aktive cyklister i foreningen, derfor indretter vi kældrene så cyklerne kan stå i tørvejr. En del af tørrerummene i kælderen ved Frankrigshusene nr. 14 og 9 samt Frankrigsgade 19 inddrages til cykelparkering. Yderligere kommer der cykelstativer i alle kældre, hvor der ikke er nogle allerede.

Du kan se på www.frankrigshuse.dk/parkering-af-cykel, hvor nærmeste cykelkælder er.

Affaldsbeholderne er rykket rundt

Vi vil meget gerne optimere antallet af vores affaldsbeholdere og gøre det lettere at aflevere affaldet i de rigtige fraktioner. Vi starter i den store gård hvor beholderne på Ålandsgade vil blive samlet i fraktioner og optimeret i antal. Dette betyder at vi også sparer på regningen til renovation. Kan du f.eks. ikke finde beholderen til pap - så kig i rummet ved siden af.