Opstramning omkring storskrald og affald

Så er vi trådt ind i 2016, og måtte desværre starte året med at aflåse storskraldsrummet, da det er fyldt op med byggeaffald og et gammelt køkken; begge dele ting, der ikke hører til i storskraldsrummet.

Vi er sikre på, at det må bygge på en misforståelse, så vi linker lige til reglerne for brug af storskraldsrummet. Vi hører gerne fra personen, der er kommet til at smide køkken og byggeaffald i storskrald, så vi kan finde en løsning (ellers hænger ejerforeningen på regningen for bortskaffelse, hvilket vi ikke forestiller os nogen ejere ønsker).

Affald og sortering

Vi ser, at I bruger plastik og metal-containerne flittigt, hvilket er helt fantastisk – godt gået!

Det vil være fedt at flere begynder at sortere – særligt plastik fylder meget i husholdningsaffaldet, så hvis du skal starte ét sted, så start med hård plast.

Ellers ser vi en del pap og cigaretskodder blive smidt/efterladt i gårdene. Det ikke i orden, så lad være med det.

Pap skal foldes og i papcontaineren – er der ikke plads, så prøv den næste. Pappet er dit ansvar indtil det er puttet korrekt i en papcontainer. Pizzabakker hører ikke til i papcontaineren.

Cigaretskodder ud over altanen forstår vi ikke, hvordan man som ejer bare smider?! Det er så slemt nogle steder, at vi gerne modtager tip om, hvor skodderne kommer fra, så vi kan bringe en advarsel og/eller en regning for ekstra renhold.

Det samme gælder i øvrigt reklamer, der efterlades i/foran opgangene. Ønsker du ikke reklamer, så tilmeld nej tak-ordningen

Generel renholdelse

Der har været skriveri om den generelle udvendige vedligeholdelse i facebookgruppen. Nytåret ramte lidt skævt i forhold til arbejdsdage i den midlertidige viceværtsordning, hvilket betød raketter mv. fik lov at ligge længere end vi alle ønskede.

Vi er i sidste fase af en mere permanent løsning på vicevært-ordning, så dette bliver endnu bedre fremover.