Elmålerskift i foreningen

Der begynder at komme breve fra Radius/Kamstrup angående udskiftning af elmålere. Har du ikke fået et brev, så får du det helt sikkert snart.

Udskiftningen af elmålere er ikke et projekt i foreningen. Det er mellem ejer og Radius (som har hyret Kamstrup til at skifte målerne).

Selvom vi i foreningen ikke har noget med udskiftningen at gøre, kan vi se, at det giver lidt udfordringer med hensyn til adgang til de enkelte lejligheder, da der skal være én tilstede ved udskiftningen.

Viceværten kan ikke tage imod nøgler for at give adgang, da det er rigtige mange lejligheder i 3-4 timers tidsintervaller. I stedet opfordrer vi til at koordinere i egen opgang eller med naboen. Det kan fx gøres med et opslag på opslagstavlen eller bank på hos naboen.

Som det fremgår i brevet, er det selvfølgelig også muligt at kontakte Radius/Kamstrup for at finde et andet tidspunkt.

Vigtigt i forhold til trappepolering

Lige præcis angående tidspunkt, kan vi se, at der er nogle opgange, der har sammenfald mellem trappepolering og udskiftningen af elmålere. Vi har skrevet til Kamstrup for at orientere dem om det, men har ikke fået et svar. Så har du udskiftning den dag, der bliver poleret trapper, så skal du kontakte Kamstrup og finde en ny dato, da der under ingen omstændigheder må færdes på trapperne før poleringen er færdig. Det er virkelig vigtigt, da poleringen ellers ikke hærder ordentlig og tusindvis af kroner er spildt.