Nyt Fra Bestyrelsen - oktober 2018

DET KOLDE EFTERÅR

Temperaturen falder og det bliver køligere ude - og inde. Viceværten er blevet bedt om at tænde for varmen, som vil indfinde sig i rørene over de næste dage - som altid veksler temperaturen lidt, fordi der er stor forskel på dag og nat i overgangen.

Husk også at opgangene skal holdes lune. Derfor beder vi alle om at lukke eventuelle åbne vinduer i opgangene og på loftet.

NYE TV-PRISER

Der er varslet en stigning i priserne på vores TV-pakker hos YouSee. Fra d. 1. januar 2019 koster grundpakken 156,18 kr., mellempakken 363,35 kr. og fuldpakken 492, 90 kr. De nye priser fremgår af hjemmesiden: frankrigshuse.dk/tv-signal

Vi minder om, at det er frivilligt at have TV-pakke fra YouSee.

EN KÆRLIG PÅMINDELSE OM FACEBOOK

Ejerforeningen har en facebook-gruppe, hvor alle medlemmer kan lave opslag. Vi opfordrer til at bruge siden, hvis man søger hjælp eller råd fra andre beboere, eller hvis man har et godt tip eller nyttig information at videregive.

Kontakt til bestyrelsen sker dog ikke via facebook og vi henstiller til, at hvis der ønskes svar, så skal henvendelsen foregå via email: bestyrelsen@frankrigshuse.dk

G-DAG

Den 9. september afholdte vi G-dag for 4. gang. Vi må erkende, at der ikke vises den store interesse for at deltage i fællesarrangementer, hvorfor vi har valgt at G-Dag 2018 bliver sidste G-dag. Såfremt der er andre forslag til fællesarrangementer, skal I være velkomne til at kontakte os med forslag.

PÆNE OPGANGE

I den forgangne måned er alle gulve i opgangene blevet poleret, så de nu fremstår fine og velholdte. Det betød en dag med spærretid for alle på de respektive arbejdsdage for de enkelte opgange. Det blev respekteret - stor tak for dét.

Fra d. 1. oktober er der igen trappevask hver uge. Vi hører gerne om kvaliteten, så send os endelig ris/ros hvis der er noget at bemærke.