Kontakt til og fra bestyrelsen

Vi oplever, at kontakt til bestyrelsen sker på en række forskellige måde, så vi vil her præcisere hvilke kommunikationsformer, vi anvender, og hvor du kan forvente svar:

Email

Dette er den primære kontakt til bestyrelsen. Adressen er: bestyrelsen@frankrigshuse.dk

Vi besvarer mails i løbet af 5 arbejdsdage - ofte hurtigere. Haster din henvendelse, så skriv “haster” i emnefeltet. Til info modtager bestyrelsen 20-30 emails om ugen.

Hjemmesiden

www.frankrigshuse.dk finder du langt de fleste oplysninger om foreningen. Vi anbefaler, at du starter her, når du har et spørgsmål. Mange emails besvarer vi med et link til den relevante information på hjemmesiden, så prøv lige der før du skriver.

Hjemmesiden er også den primære platform, når vi kommunikerer til alle ejere/beboere, så kig på siden et par gange om måneden - eller tilmeld dig mailinglisten, så du får en email hver gang der er nyt.

Vi er altid åbne for forslag til at tilføje flere in informationer på hjemmesiden. Det samme gælder, hvis du ser forældet information. Tip os via email.

Facebook

Foreningens facebookgruppe – facebook.com/groups/ejerforeningenfrankrigshuse – er et forum for alle foreningens ejere, hvor der kan deles erfaringer og skabes kontakt til andre beboere i foreningen.

Bestyrelsen følger ikke med i alt, hvad der bliver skrevet eller spurgt om, så det er ikke det rigtige sted at forvente svar fra bestyrelsen.

Tagging” af enkelte bestyrelsesmedlemmer er heller ikke en god måde at få bestyrelsens opmærksomhed. Vi har meget at se til - fx har de fleste af os et liv udenfor  bestyrelsesarbejdet – og vores deltagelse i gruppen er primært som ejere på lige fod med andre. Har du brug for at spørge eller fortælle bestyrelsen noget, så send en mail.

Kontakt via Facebook Messenger til enkelte bestyrelsesmedlemmer frabedes.

Telefon

Bestyrelsen kan træffes på telefon 4244 5644 i helt akutte tilfælde så som vandskade, strømafbrydelse eller lignende. SMS'er bliver ikke læst eller besvaret.

Fejlmeldinger

Er noget gået i stykker, så send bestyrelsen en email, så vi kan få det fikset og foreningens fællesområder fungerer på bedste vis.