Nyt fra bestyrelsen - januar 2018

Aflever dit juletræ

Husk at udtjente juletræer ikke skal i affaldscontainerne, stilles i kældrene eller efterlades i gårdene. Aflever dit brugte juletræ ved sandkassen i den store gård, så sørger bestyrelsen for, at de bliver sendt videre til kompostering. Har du allerede efterladt dit juletræ et andet sted, skal du flytte det hurtigst muligt til den store gård. Ellers kommer vi alle til at betale for at få det flyttet, da det tager viceværtens tid.

Generalforsamling 2018

Vi kan allerede nu afsløre at generalforsamlingen i år bliver den 5. april kl. 19.00. Vi forventer at det som de forrige år bliver afholdt på Krunch på Øresundsvej. En nærmere invitation og dagsorden vil blive fremsendt til de enkelte ejere.

Nye dørtelefoner

De første opgange får skiftet dørtelefoner fra den 8. januar. Når første runde er gennemført vil FG 19 - 31, FH 9 og FH 2 -8 have fået skiftet dørtelefonen. Vi forventer at igangsætte den sidste runde inden sommerferien. Denne runde afhænger dog af at foreningens budget bliver godkendt på den kommende generalforsamling

Bioposer og sortering af madaffald

Vi har nu haft mulighed for at frasortere madaffald i et par måneder. Vi kan se at det er de rigtige poser der kommer i beholderne og at disse fint er lukket - så rigtig godt gået. Der burde dog kunne frasorteres meget større mængder, så hvis ikke du er startet endnu, hermed en opfordring. Hvis der er noget der kunne gøre det lettere, som vi har indflydelse på, så giv os gerne et praj.

Står du og mangler bioposer? Så kan du enten bestille disse gennem Københavns Kommune eller afhente nogle ruller på værkstedet, der ligger i FH 5. Vi vil løbende sørge for at der vil være poser til rådighed.