Nyt Fra Bestyrelsen - december 2018

OPFØLGNING PÅ NYT SPØRGESKEMA

Vi har modtaget 74 besvarelser op til fristen her d. 1. december, og det er vi rigtig glade for - tak for hjælpen! Resultaterne bruger vi til at lægge en plan for indsatser i det nye år. Vi skriver en opfølgning på det i marts.

KÆLDERRENGØRING

Kældrene er blevet hovedrengjort. Gulvene er blevet grundigt fejet, og spindelvæv er fjernet, så de igen fremstår fine. Vi sender en stor tak til vores vicevært for arbejdet!

TIDSPLAN FOR UDSKIFTNING AF VANDRØR I KÆLDER

Vandrørene i kældrene skal som tidligere udmeldt skiftes. I første omgang skifter vi rørene fra Frankrigshusene 6 til og med Frankrigsgade 31. Arbejdet går i gang den 7. januar og forventes at tage op til 3 uger. I hverdagene vil der derfor være lukket for vandet i Blok 1 fra kl 08.00 til 15.30, mens arbejdet står på. Nærmere information opsættes i de berørte opgange.

SORTÈR AFFALD - DET GØR EN FORSKEL!

I den lille gård, er det lykkes os at spare en restaffaldscontainer væk - udelukkende fordi ordentlig affaldssortering betyder, at containerne bliver fyldt rigtigt op med det rette affald.

Bliv ved med at gøre den lille indsats med at sortere, for det batter virkelig noget. En restaffaldscontainer sparet er en besparelse for ejerforeningen på flere tusinde kroner årligt - hvilket jo kommer os alle til gode.

SØG DIG KLOG PÅ FRANKRIGSHUSE.DK

For at gøre det endnu lettere at finde relevante informationer på hjemmesiden har vi indsat et søgefelt på forsiden. Prøv den næste gang, du savner svar på noget.

GOD JUL OG GODT NYTÅR - OG PÅ GENSYN I 2019

Inden længe står jul og nytår for døren - mange har allerede pyntet flot op i haver og på altaner med lyskæder! I bestyrelsen håber vi, at alle kommer igennem helligdagene og ind i det nye år på allerbedste vis.

I bestyrelsen holder vi også fri i juledagene. Derfor håber vi, at mails med generelle efterspørgsler kan vente til det nye år. Mails modtaget i juledagene må forvente en lidt længere svartid. Fejrer I nytåret her i ejerforeningen, og fyrer nytårskrudt af, skal I venligst huske at rydde op efter jer selv.