Nyt fra bestyrelsen - juli 2016

Flotte nye hoveddøre  

Alle opgange har nu fået nye hoveddøre og alle lejligheder har modtaget to nye nøgler. Hvis du ønsker flere nøgler til hoveddøren så bestil dem på www.frankrigshuse.dk/noeglesystem - husk det er kun ejer af lejligheden der kan bestille. I løbet af august skiftes låse til kælderdør fra gården og til de 2 porte. Den gamle opgangsnøgle skal derefter kun bruges hvis der ønskes adgang til loftet.

Tak fordi du flyttede din cykel

Det er dejligt, at så mange har fundet andre steder at stille deres cykel end i indgangen til hoveddørene. Bestyrelsen arbejder videre med at finde flere cykelparkeringer og har modtaget gode råd fra ejerne, hvilket er super godt. Vi håber, at I vil blive ved med at være kreative og byde ind med jeres idéer.  

2. kvartalsprojekt er udført

Vi har gennemført 2. kvartalsprojektet, hvilket betyder, at vi har fået nyt sand i sandkasse i den store gård til stor glæde for børnefamilierne som bruger den, kvartalsprojektet er indsendt af Line fra Frankrigshusene 7. Har du et godt forslag til kvartalsprojekt nummer 3, så indsend din idé til bestyrelsen på www.frankrigshuse.dk/kvartalsprojekt.

Sommer og ferie!

Sommer er over os og der er feriestemning og mange tager ud at rejse i længere tid. Så i denne tid kan man udvise ekstra godt naboskab ved at hjælpe hinanden med at vande blomster, tømmer postkassen eller blot holder øje med usædvanligt aktivitet omkring lejlighederne fra ubudne gæster. Vi håber at I vil tale sammen og hjælp hinanden.   

Bestyrelsen holder også sommerferie i juli, så overvej om du ikke kan vente med at sende en mail til august måned.

Rigtig god sommer til alle!