Nyt fra bestyrelsen - juli 2018

G-DAG

Husk krydset i kalenderen til G-DAG den 9. september. G-DAG handler om genbrug og giver mulighed for at bytte ubrugte effekter ejerne imellem. Og så byder vi på lidt at spise og drikke, så vi kan lære hinanden at kende. Mere informationer følger i august.

INTERNET

27. juni skiftede vi smertefrit til kollektivt internet fra bolig:net. Som orienteret, betyder det at alle ejere nu betaler for internet - og til en lavere pris. Så husk at registrerere på start.bolignet.dk - det er gratis til og med september 2018.

Flere informationer på: frankrigshuse.dk/internet

EJERS VEDLIGEHOLDELSESPLIGT

Foreningens markant stigende antal forsikringssager, gør det svært at tegne en forsikring. Mange sager skyldes manglende vedligehold. For at gøre det mere overskueligt, har vi lavet en guide: frankrigshuse.dk/vedligeholdelsespligt

HJEMFALDSPLIGT - ORIENTERING

Nogle af foreningens lejligheder har hjemfaldspligt. I 2017 ændrede Københavns Kommune reglerne, så prisen for frikøb steg. Der er stiftet en forening, der lægger sag an mod kommunen: hjemfaldspligt.dk

Bestyrelsen har ikke samarbejde med foreningen eller information om hjemfaldspligt.

MALING AF ALTANER

Hvis du vil male/opfriske din altan, stiller foreningen maling til rådighed - både til værn og gulv. Du kan hente malingen hos viceværten i kælderen under nr. 5. Det gælder dog kun altaner mod vejen, da disse ikke er en del af altanprojektet.

BYT I BESTYRELSEN

Vi er rigtigt glade for, at Iben (suppleant) er trådt til, mens Laura er bortrejst.

DØRTELEFONER ER UDSKIFTET

Vi har gennemført udskiftning af foreningens dørtelefoner. Det gik godt de fleste steder. Enkelte steder, måtte vi dog igen bruge ekstra tid og energi på at få adgang. Vi anbefaler en god og holdbar nøglering og en ekstranøgle til formålet næste gang.

Enkelte lejligheder har ved en fejl fået en dørtelefon uden den lille sorte ringevolumenknap på venstre side. Er det tilfældet, så skriv til bestyrelsen.