Nyt Fra Bestyrelsen - juli 2019

TILSKUD TIL AFFALDSORTERINGSSYSTEM

Københanvs kommune tilbyder tilskud op til kr. 400 til etablering af sorteringssystem. Man skal købe det for egen regning, gemme bonen og sende den ind til kommunen senest 1. august 2019.

Læs detaljer og om hvordan du søger tilskuddet på: kbhsorterer.kk.dk

Dette er en god anledning til at begynde at sortere, hvis du ikke allerede gør det. Jo mere vi sorterer, jo billigere bliver det for foreningen og dine fællesudgifter, da vi kan skære ned på de dyre restaffaldscontainere. Hvis du allerede sorterer kan du opgradere dit system.

NYE BIOPOSER

Er du løbet tør for de grønne bioposer til madaffald, kan en ny rulle findes på fællesværkstedet under FH5 - adgang med opgangsdørsnøglen fra gårdsiden.

FODRING AF FUGLE ER FORBUDT FORDI...

Når fugle bliver fodret, vender de tilbage, fordi de kan bygge rede, få unger og hænge ud. Det ønsker vi ikke. Det er derfor forbudt at fodre fra altaner, i haverne osv.

Vi har rigeligt med udfordringer vedrørende duer, så lad os hjælpes ad med at holde dem væk. Madrester er også guf for rotter og mus, som vi absolut heller ikke ønsker.

NAVNESKILTE PÅ POSTKASSER

Er du ny i foreningen eller skal dit postkasseskilt opdateres, kan du bestille et nyt, ganske gratis på: frankrigshuse.dk/postkasser

Hjemmelavede postkasseskilte bliver fjernet løbende, så bestil et rigtigt i stedet.

ALTANPROJEKTET

Den 25. juli havde vi ekstraordinær generalforsamling omkring udskiftning af altanerne. Afstemningen er endt med at flertal for at udskifte altanerne mod begge gårde.

Det betyder at vi nu vil gå i gang med den nærmere planlægning sammen med Windoor. På sigt vil vi også udarbejde en renoveringsplan for gadealtanerne.