Nyt fra bestyrelsen – juni 2017

Kort spørgeskema – tager 2 minutter

Vi har udformet et kort og konkret spørgeskema, som vi håber alle vil bruge to minutter på at udfylde (der er 10 konkrete spørgsmål). Vi læser besvarelserne igennem og bruger dem til konkrete indsatsområder og initiativer.

Fremover udsender vi et spørgeskema halvårligt, så vi (forhåbentlig) kan se, at der sker en positiv udvikling på de enkelte områder: frankrigshuse.dk/svar

Eksperiment: NFB i alle postkasser

Som du nok har bemærket, har vi uddelt dette Nyt Fra Bestyrelsen til alle lejligheden i stedet for kun at sætte det op i opgangene. Det koster flere resurser (papir og viceværtens tid), men måske er det dét værd? I spørgeskemaet hører vi derfor gerne, hvordan du ønsker at få NFB fremover: frankrigshuse.dk/svar

Sommeren er kommet!

Så kom sommeren endelig, yay! Det betyder at varmen er slukket og vi nu i stedet skal have vinduerne op, for at holde temperaturen komfortabel.

Det betyder, at vi tager hensyn: når vi spiller (høj) musik, griller, holder fest, ryger cigaretter og andre udadvendte aktiviteter. Vi bor i nogle lejligheder, hvor det er nemt at høre hinanden – lad os sørge for, at dét bliver opfattet som en positiv ting.

Duer og vinduer

Det er helt fint at lufte ud i opgangene og lofterne, husk dog også at lukke igen når det blæser eller regner - så holder vinduerne og bygningen længere. I den seneste tid har der været problemer med vildfarende duer på loftet, hvorfor vi nu har sat et net op for vinduerne som et forsøg. Håber det er tilstrækkeligt, vi hører gerne hvis der stadig er duer på lofter.

Få noget hyperlokal muld

Der vil være en lille kompost-event tirsdag d. 6. juni klokken 19-20 i den store gård, hvor alle, der kan bruge en skovlfuld lokalproduceret muld er velkomne.

Hvis du gerne vil bruge komposten til pottemuld, så medbring dit gamle pottemuld og jord, hvis du ligger inde med det. Planter kan nemlig ikke tåle at blive plantet direkte i komposten, da den er meget koncentreret.