Nyt fra bestyrelsen - Maj 2015

Mangler du din cykel?

I starten af maj fjernede vi efterladte cykler i gårde og kældre. Er din cykel væk og kan du se, den står sammen de herreløse cykler, så kontakt bestyrelsen for at få den låst op. Og husk så at få en strip på til næste gang ;-)

Indbrud i kælderrum; hold dørene lukkede!

Efter en række udspekulerede indbrud i kældderrum forskellige steder i ejendommen, er vi nødt til at indskærpe, at dørene ind i ejendommen altid holdes lukkede. Er der problemer med en dør, så skriv til os i bestyrelsen, så vi kan få det fikset.

Vi må hjælpe hinanden med at gøre det sikkert at bo i foreningen.

Tilbud på udskiftning af toilet

For to år siden, var der en attraktiv mulighed for at få udskiftet sit gamle toilet med et moderne 2-skylstoilet. Det var HOFOR, der stod bag denne kampagne. På opfordring fra flere ejere, er vi i gang med at indhente et samlet tilbud på udskiftning af toiletter, i håb om at opnå en samlerabat.

Fordelen ved et nyt toilet er et markant mindre vandforbrug og for nogen også en bedre oplevelse af en tur på tronen :-) Er du interesseret i en udskiftning, så skriv til os.

Skiftet til Fiberby

Vi har gennemført skiftet til Fiberby, og hører, at det på mange punkter er blevet bedre. Dejligt. Nogle har også skrevet om udsving på hastigheden henover døgnet. Det er sendt videre til Fiberby, der optimerer på forbindelsen.

Træt af duer?

Foråret betyder liv - også i duerederne. Da både duer og andre fugle fører forskellige dårlige ting med sig (forstyrrende lyde, redebyggeri, fuglelort på vinduer og altaner), minder vi om, at det ikke er tilladt at fodre fugle. Det giver problemer, og Amager fælled tilbyder masser af orme og andet godt, som fuglene fint kan leve af.

Er du generet af duer eller andre fugle, så skriv til os, da vi gerne vil have en idé om omfanget og eventuelt behov for at få en duefænger kaldt ud.

Få en email med nyt

Vil du have Nyt fra bestyrelsen og andre vigtige informationer på email, så tilmeld dig i boksen til højre her: www.frankrigshuse.dk/meddelelser