Nyt fra bestyrelsen - maj 2016

Skilt på loftsrum

Sidste år fik vi isoleret loftet og i den forbindelse vi fik produceret adresseskilte til alle loftsrum, så det er klart, hvilke loftsrum, der hører til hvilke lejligheder. Vi har stadig en del skilte tilbage, hvilket betyder, at der er en række loftsrum "uden ejer”. Så hvis du stadig mangler adresseskilt til dit loftsrum, så kontakt venligst bestyrelsen via mail, så vi kan få sat de sidste på.

Baggårdspigerne med grønne fingre

I starten af maj bliver der sat hegn op i den lille gård i stedet for den væltede mur. Denne løsning er væsentlig billigere end en ny mur og vil gøre gården lidt mere åben. Når hegnet er oppe skal det forskønnes med grønne klatre-planter, som skal gro op ad hegnet.

Som besluttet på generalforsamlingen så er der afsat yderligere midler til at give gården et grønt løft, hvilket en gruppe beboere er gået sammen om at gøre -de kalder sig Baggårdspigerne. Planlægningen er i fuld gang og vi glæder os til at se resultatet og nyde det grønne i sommer.

Det første kvartalsprojekt - kompostering

Lise Lykke fra Frankrigshusene 8 har taget initiativ til det første kvartalsprojekt - kompostering. Vi er ved at starte op med en forsøgsperiode, hvor nogle beboere har meldt sig til at kompostere madaffald i samarbejde med kompostbudene. Du kan læse mere om kompostbudene: www.kompostbudene.dk

Husk også at foreslå din idé til næste kvartalsprojekt.

Vi slutter med en lille opsang…

Af hensyn til farbare brandveje skal opgangen være ryddet – den er altså ikke til opbevaring af sko, jakker, borde og andre effekter. En ryddet opgang, gør det også muligt for trappevaskefirmaet at få vasket trapperne ordentligt, hvilket er i alles interesse og giver en frisk duft af rene trapper at komme hjem til. 

Såfremt der står ting i opgangene (andet end dørmåtter), vil disse fremover blive fjernet uden varsel.