Nyt fra bestyrelsen - Marts 2015

HUSK generalforsamling den 26. marts

Der er nu kun ca. 14 dage til den årlige generalforsamling, vi håber selvfølgelig på et stort fremmøde. De enkelte ejere vil modtage den officielle indkaldelse og dagsorden i denne uge.

Da der bliver en ledig plads i bestyrelsen, så overvej allerede nu, om det kunne være noget for dig at stille op. Spørgsmål vedrørende generalforsamlingen generelt? Skriv til os.

Ny vicevært

Vi har brugt en del energi på at gennemtænke, hvad der vil være den bedste, fremtidige løsning mht. vicevært for foreningen. Vi er nået frem til, at en deltidsansat vicevært er den rigtige model, da det giver genkendelighed og konsistens i opgaverne. Vi har derfor taget trappevask ud af stillingen og lavet en skarpere definition af, hvad der er viceværtens opgaver, og hvad ejerne kan forvente af viceværten. Dette kommer der et separat opslag omkring i løbet af marts.

I går d. 9. marts startede Kim Mygind som foreningens nye vicevært. Kim har tidligere været vicevært i forskellige boligforeninger og har senest haft eget firma med viceværtsløsninger.

Kim glæder sig til at møde jer, og opfordrer til at sige hej, når I ser ham. Fra bestyrelsens side beder vi jer tage godt imod Kim, så han føler sig velkommen.

Reklamer i opgangene

Vi hører, at BEKEY systemet giver færre forstyrrelser på dørtelefonerne, hvilket var hensigten. Det er vi rigtig glade for. Derfor kan vi nu fokusere på det næste step i forhold til reklamer; at de skal afmeldes, hvis ikke de ønskes.

Der eksisterer en såkaldt “Nej tak ordning”, som man skal tilmelde sig via Post Danmark, hvorefter man ikke længere får papirreklamer. Da vi kan se, at der bliver efterladt reklamer i opgangene, vil vi opfordre til, at få tilmeldt sig “Nej tak”-ordningen, hvis man faktisk ikke ønsker reklamer. Tilmelding gælder for to år af gangen.

Tilmelding sker på posthuset eller online: http://www.postdanmark.dk/da/nej-tak-til-reklamer

Vandlåsen er dit ansvar - også selvom du ikke kan se den

Vi er begyndt at se vandskader fra utætte/gennemtærede vandlåse i badeværelserne. Derfor vil vi minde om, at afløb/vandlås er ejers ansvar at vedligeholde. Vandlåsen er nem at overse, da den rent fysisk stikker ud i loftet hos underboen.

Så bank på hos din underbo og spørg venligt, om det er muligt at få et kig på vandlåsen, så I begge kan undgå pludselig at stå med en vandskade. Er der rustdannelser eller andet, der ser mystisk ud, så tag et billede af det og hør en VVS’er efter et tilbud på udskiftning.

Er der interesse for indhentning af et fællestilbud – i stil med udskiftning af vinduer – vil vi i bestyrelsen gerne hjælpe. Skriv til os, hvis det har interesse.

Mange hilsner fra bestyrelsen