Nyt fra bestyrelsen – november 2017

Oliering af hoveddøre

Vi har lavet en aftale med en maler om at oliere vores hoveddøre. Da arbejdet er vejrafhængigt, ved vi desværre ikke, hvor længe arbejdet står på. Vær opmærksom på, at dørene kan smitte af, når de er behandlede. Står dørene åbne, er det med vilje, så de kan tørre.

Varme i lejlighederne

Ejendommens varmesystem er styret af temperaturen udenfor, så når det bliver koldere ude, kommer der mere varme i rørene. Det kan lyde simpelt, blot at skrue op for temperaturen, da nogle ejere ønsker mere varme allerede nu. Sagen er dog, at vi skal aftage en vis mængde varme fra fjernvarmevandet for at opfylde nogle krav for returvandet til HOFOR. Så i overgangsperioden giver det uregelmæssigheder.

Du kan tjekke om din radiator er vinterklar og virker optimalt ved at mærke, om det øverste af radiatoren kan blive samme temperatur som det lodrette rør.

Ny pris på nøgler

Fra den 1. december stiger prisen på nøgler til hoveddørene til kr. 325/stk.
Ejere kan kan bestille ekstra nøgler på: 
frankrigshuse.dk/noegler – der bestilles i starten af hver måned og leveringstiden er 4-7 uger. Den eksisterende pris gælder for bestillinger lavet inden 1. december.

Mere trappevask

I vintermånederne opjusterer vi frekvensen af trappevask. Vi får nu vasket trapper hver fredag. Lever trappevasken ikke op til dine forventninger, hører vi gerne fra dig.

Status på ny vicevært

Øens Ejendomsservice har siden 1. september varetaget viceværtopgaverne for os. Vores primære vicevært er Ronnie Hansen, og bestyrelsen er meget tilfredse og glade for samarbejdet. Opgaverne bliver løst hurtigt og mere effektivt. Ronnie kan kun fanges på telefon og alle ikke akutte henvendelse bedes sendt til bestyrelsen.

Hold foreningens vinduer lukket

Vinteren rykker ind, så hjælp med at holde vinduerne i opgangen og på loftet lukket, så vi ikke fyrer for fuglene og spilder foreningens midler.