Nyt Fra Bestyrelsen - november 2018

OPFØLGNING PÅ SPØRGESKEMA 2017

Sidste år sendte bestyrelsen et spørgeskema ud, og evalueringen på besvarelserne vi modtog, ligger nu klar. Spørgeskemaerne giver et godt overblik over den samlede oplevelse af at bo her i E/F Frankrigshuse, og hjælper os i bestyrelsen med at blive opmærksomme på både stort og småt, som vi kan arbejde videre med.

Du finder opfølgningen her: frankrigshuse.dk/spoergeskema

NYT SPØRGESKEMA KLAR

I forlængelse af opfølgningen, har vi et nyt spørgeskema, som vi håber så mange som muligt vil udfylde. Det tager vitterligt kun to minutter og er åbent indtil 1. december.

Find det på: frankrigshuse.dk/spoergeskema

NYE STIGSTRENGE

Endnu et projekt er veloverstået. Stigstrenge er blevet udskiftet, og det var en vellykket proces at få adgang til alle lejligheder. Tak for dét.

Næste runde med udskiftning af stigstrenge påbegyndes i løbet af sommeren 2019, men vi sørger for at melde opgangene nu hurtigst muligt. De seneste års udskiftning gør, at vi forventer at være helt i mål i 2021.

VANDRØR I KÆLDEREN

Vandrørene i kældrene er ikke skiftet hidtil, men vi ser nu, at det trænger sig på. Det er en lidt større operation, som betyder, at der er lukket for vandet i flere opgange, mens arbejdet står på.

Vi arbejder med start i FG31 til FH6 og udsender naturligvis varsel og samlet plan, når vi har detaljerne på plads. Vi forventer, at udskiftningen sker i 2018.

FORSLAG TIL KVARTALSPROJEKT

Det er endnu en gang ved at være tid til kvartalsprojekter. Sidder du med en god idé, der kan bidrage til det gode liv i ejerforeningen, så indsend dit forslag. Budgettet er på  op til kr. 10.000 per kvartal: frankrigshuse.dk/kvartalsprojekt

STATUS PÅ ALTANPROJEKTET

Vi er på trapperne med en opdatering vedrørende altanerne, så kig forbi frankrigshuse.dk/altanprojekt hvor vi løbende opdaterer med nyt.