Nyt fra bestyrelsen – september 2017

Ny vicevært

Som en del af vores løbende evaluering af leverandører, der startede med udskiftning af de faste håndværkere, har vi også valgt at skifte vicevært. Det betyder, at vi har sagt farvel til Peter fra Metniks Multiservice og 1. september budt velkommen til Øens Ejendomsservice. Vi siger tak for indsatsen til Metnik og ønsker god vind fremover.

Det er hovedsaglig Ronnie Hansen, der vil være tilknyttet vores ejendom og han kan fanges på 51484018. Tag godt imod ham. Kontaktinfo på hjemmesiden er opdateret.

Udskiftning i bestyrelsen

Morten Krat har valgt at træde ud af bestyrelsen, da han ikke længere har tid til det. Der skal lyde et kæmpe tak herfra for det arbejde som Morten udført over de sidste mange år.

I stedet for Morten er Sandra, der hidtil har været suppleant, indtrådt i bestyrelsen.

Slut med duer

Vi har gennem sommeren været plaget af duer på loftet, også selvom at der er opsat net for alle vinduer. Vi har fået lavet en større gennemgang af hele loftet og det viste sig der var knuste ruder på loftet over loftet. Disse er nu udskiftet og vi håber at det nu er slut med den slags beboere på loftet.

Husk at lukke begge døre

Vi oplever gang på gang at hoveddøren ikke lukker, da den ene halvdel aldrig lukkes korrekt i top og bund når døren har været fuldt åben. Husk det nu - åbner du begge døre, så husk at lukke døren korrekt igen. Det er slet ikke svært.

HUSK: G-Dag søndag 10. september kl. 14-16 i den store gård!