Nyt fra bestyrelsen – august 2017

Nye håndværkere

Efter en del år med MIH VVS og EL har vi besluttet at skifte til to nye firmaer. Vest VVS vil fremover være vores faste VVS firma i forbindelse med løbende drift af foreningen. Øens El Kontakt overtager den elektriske del. Ved større opgaver henter vi som altid kontroltilbud ved konkurrerende firmaer. Begge firmaer har tilbudt specialpris til foreningens beboere. Se mere på: frankrigshuse.dk/haandvaerkere

Nye affaldsbeholdere til bioaffald

Vi er rigtig glade for, at alle nu får mulighed for at frasortere bioaffald. De nye beholdere er allerede leveret i gården (brunt låg), og inden længe får alle udleveret en lille affaldsbeholder til køkkenet og tilhørende bioposer. Husk at sorteringen først starter når i har modtaget beholder og bioposer – og vigtigst af alt: HUSK at binde en knude på bioposen inden den smides i beholderen.

G-DAG 10. september

10. september kl. 14-16 er det atter tid for en hyggelig dag i G-ordenes tegn: genbrug, gensyn, grillpølser, grøn sodavand og grøn tuborg.

Tag et par ting med, som du ikke selv bruger mere og se, om det lige er dét en anden ejer står og mangler. De effekter, der ikke finder nye ejere, sørger vi for at sende videre til velgørende formål.

Sidste år fandt fx et pulsur, en knagerække, en tekande og en lampe nye ejere – og vi var over 30 ejere samlet til grillpølser og en snak om foreningen og lokalområdet. Vi håber selvfølgelig at se mindst lige så mange i år. Vel mødt.

Dørtelefoner

Vi får flere og flere fejlmeldinger på vores efterhånden aldrende dørtelefonsystem. Derfor har vi besluttet at det er tid til en udskiftning. Det betyder, at vi har sat reparation af det nuværende system på pause, så hvis dørtelefonen i din lejlighed ikke virker, så beder vi om lidt tålmodighed. Vi modtager dog gerne fejlmeldingerne, da dette kan hjælpe med at prioritere. Vi er i fuld gang med at indhente tilbud og udskifter alle opgange henover de næste to år.

Kvartalsprojekt

Puljen til kvartalsprojekter bugner, så hvis du har en god ide, der kan gøre livet lettere i Frankrigshuse eller ting, som du synes der trænger til vedligehold, så indsend din ide via frankrigshuse.dk/kvartalsprojekt