VIGTIG INFO om internet og fastnet

For dig, der har fastnet

På den netop overståede generalforsamling, blev det vedtaget, at vi lukker det interne fastnettelefonanlæg i foreningen. Det har indflydelse for dig, hvis du i dag har fastnet via Cirque. Har du fastnet fra TDC (kobberlinje), vil der ikke være nogen ændringer.

Vil du beholde dit fastnetnummer, skal du flytte/portere det til en ny udbyder inden 30. april. Den nye udbyder vil sætte gang i at overflytte dit nummer. 

Du kan vælge at flytte nummeret til TDC på en såkaldt kobberlinje. Eller du kan vælge at få IP-telefoni fra en hvilken som helst udbyder på markedet (kræver en internetforbindelse).

Giver dette anledning til at spørgsmål, eller har du (eller din nabo) brug for hjælp, så skriv til os eller læg en seddel i brevsprækken ved Frankrigshusene 5, kld.

 

Overgang til Fiberby

Vi skifter foreningens internetudbyder fra Cirque til Fiberby. Dette vil ske ved udgangen af april 2015.

Rent praktisk, vil der være en nedetid på 4-6 timer, mens vi skifter kabler og fiber. Dette sker en af de sidste dage i april. Vi melder det ud på facebook/hjemmesiden, når vi kender det eksakte tidspunkt.

De første 14 dage, vil alle lejligheder have mulighed for at prøve Fiberbys internetlinje ganske gratis. Derefter skal hver enkelt lejlighed beslutte, om man vil have en 100/100 mbit linje til 100,-/md. fra Fiberby. 

Efter de første 14 dage lukkes forbindelsen for de lejligheder, der ikke har oprettet sig via den blanket, der kommer i postkassen fra Fiberby. Oprettelsen er gratis i overgangsperioden (indtil 14. maj). Senere oprettelse koster 250,- 

Vi orienterer i nærmere detaljer, når vi rammer slutningen af april.