Nyt fra bestyrelsen – april 2018

HUSK GENERALFORSAMLINGEN

Vi håber at se jer alle på torsdag (den 5. april) fra kl. 19.00 til den årlige generalforsamling på Krunch, Øresundsvej 14, 2300 København S.

ENGAGÉR DIG I VORES FORENING

Der er to ledige pladser som suppleant i ejerforeningens bestyrelse. Som suppleant deltager du som udgangspunkt ikke i bestyrelsesmøderne, men ønsker du en mere aktiv rolle, er det bestemt muligt. Udtræder et bestyrelsesmedlem, er det en suppleant, der træder til. Suppleanterne vælges på generalforsamlingen, og er det dig der stiller op, glæder vi os til at hilse dig velkommen.

NY CYKELPARKERING

Der er blevet etableret en ny cykelparkering i kælderen under Frankrigshusene 8 og 16. Kom gerne med forslag til, hvad vi ellers kan forbedre i foreningen til gavn for dig selv og de andre ejere og beboere.

FORÅR = GRØNT HAVEAFFALD

Varmere temperaturer betyder tid til at motionere de grønne fingre. Derfor er de to haveaffaldsbeholdere sat frem i den store gård. Der er ingen beholder til haveaffald i den lille gård. Beholderne kan benyttes frem til 1. november.

DØRTELEFONER – ANDEN ETAPE

Vi er klar til at starte sidste etape af udskiftningen af dørtelefoner efter de første 12 opgange fik nye dørtelefoner i februar/marts. Vi afventer formelt kun at budgettet for 2018 godkendes på generalforsamlingen, så kan vi begynde at varsle datoer for udskiftning. Vi forventer at have udskiftet alle opgange inden juli.    

GULVAFLØB – DET ER DIT ANSVAR

Vi minder endnu engang om, at utætte eller gennemtærede badeværelsesafløb er ejers ansvar at vedligeholde/udskifte.  Afløbet sidder i loftet hos din underbo og kan derfor ikke ses fra egen lejlighed. Så bank venligt på hos din underbo og bed om at få et kig til afløbet.

På den måde undgår I begge en pludselig vandskade og deraf afledte tusindvis af kroner i erstatning og reparation. Er du i tvivl om alt ser korrekt ud, så tag en VVS’er med på råd – prøv eventuelt med et billede først. Bestyrelsen kan også hjælpe.