Nyt fra bestyrelsen – marts 2018

Årets første cykeloprydning

Så er det atter blevet tid til at få ryddet op i efterladte cykler, så vi får bedre plads til alle aktive cykler i gårdene og i cykelkældrene. Viceværten vil i den kommende tid sætte rød tape på alle cykler (og barnevogne/andet med hjul).

Er cyklen i aktiv brug, så fjern tapen inden 16. april 2018. Cykler der har tape på d. 16. april, bliver fjernet og overdraget til politiet.

Guide til varsling

Vi oplever, at alt for få ejere formår at varsle både naboer/opgang og bestyrelsen i forbindelse med fester og renovering. Den vedtagne husorden specificerer det meste – vi har dog lavet en udvidet guide, for at hjælpe alle på vej.

Du finder varslingsguiden på: frankrigshuse.dk/varsling

Kvartalsprojekt - kom med din idé

Husk, at du stadig kan komme med gode ideer til, hvordan vi kan gøre vores ejerforening endnu bedre. Der er afsat kr. 10.000,- hvert kvartal til små projekter. Idéer kan sendes via formularen på frankrigshuse.dk/kvartalsprojekt eller afleveres i brevsprækken i kældervinduet ved FH5.

Vi glæder os til høre din idé.

Husk generalforsamling

Vi afholder generalforsamling torsdag den 5. april fra kl. 19.00 på Krunch, Øresundsvej 14, 2300 København S. Vi håber at se jer allesammen.

Har du forslag, der skal tages op på generalforsamlingen, kan du indsende dem indtil den 15. marts. Dagsorden og budget følger.